Burgersalat med bagte kartoffelbåde og grove croutoner

I kan anrette ingredienserne hver for sig. Så er det nemmere at vælge en enkelt ting fra. I voksne har måske mere lyst til et nip havsalt, groftkværnet peber og lidt olivenolie på salaten i stedet for ketchupdressingen.

Sådan gør du

  • 1 Bagetid for kartofler og bacon: Ca. 15 min. ved 225°
  • 2 Bagetid for brødcroutoner: Ca. 5 min. ved 225°
  • 3 Kom kartoffelbådene i kogende vand og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min.
  • 4 Hæld vandet fra og damp dem tørre.
  • 5 Bland merian, salt og olie godt med kartoffelbådene og fordel dem på en plade med bagepapir.
  • 6 Læg baconskiverne ved siden af kartoflerne (gør også plads til brødet).
  • 7 Bag kartofler og bacon midt i ovnen.
  • 8 Riv grovbrødet i små bidder og bag det sammen med kartofler og bacon de sidste 5 min.
  • 9 Klip den ristede bacon i strimler.
  • 10 Ketchupdressing: Rør yoghurt, ketchup, salt og peber sammen og smag dressingen til.
  • 11 Anret de bagte kartoffelbåde i et fad sammen med salatblade, de to slags agurk, tomater og løg.
  • 12 Drys brødcroutoner og bacon på toppen og server ketchupdressingen til.
  • {{recipeDoneText}} Burgersalat med bagte kartoffelbåde og grove croutoner

Tip

Server evt. også kapers og oliven til salaten.

Opskriften er udviklet af