Burger med nøddedressing

Sådan gør du

  • 1 Tænd grillen – eller brug en pande.
  • 2 Lav dressing:
  • 3 Læg et stykke stanniol på grillen.
  • 4 Skær løg og tomater i skiver.
  • 5 Læg løg, tomater og hasselnødder på.
  • 6 Steg til alt har fået farve.
  • 7 Blend det med sukker, eddike og olie til en jævn masse.
  • 8 Smag til.
  • 9 Skær løg og agurk i skiver.
  • 10 Smuldr osten.
  • 11 Form 4 bøffer, 1½ cm tykke.
  • 12 Grill dem 6-7 minutter på hver side ved god varme.
  • 13 De skal være gennemstegte.
  • 14

    Tommelfingerreglen er, at de skal stege 1 minut for hver mm, de er tykke.

  • 15 Del bollerne og grill dem på skærefladen.
  • 16 Saml burgeren.
  • {{recipeDoneText}} Burger med nøddedressing

Opskriften er udviklet af