Burger med fiskefrikadelle

Burger med fiskefrikadelle

Nøglehulsmærket opskrift

Sådan gør du

  • 1 Skær fisken i tern og findel det i en foodprocessor sammen med saltet. Tilsæt æg, hvedemel, mælk og peber og miks det hurtigt. Kom farsen op i en skål. Snit forårsløgene fint og skær peberfrugt i små tern. Rør det i farsen. Form farsen til 8-12 frikadeller og steg dem i olie. Tjek at de er gennemstegte.
  • 2 Rør alle ingredienser til karrymayonnaisen sammen.
  • 3 Snit salaten.  
  • 4 Flæk burgerbollerne og smør dem med karrymayonnaisen. Læg burgerne sammen med snittet salat og fiskefrikadeller.  
  • 5 Snit hvidkålen fint. Riv gulerødderne. Skær peberfrugten i små tern. Bland hvidkål, gulerødder og peberfrugterne.
  • 6 Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i grønsagerne. Smag til med ½ tsk salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab.  
  • 7 Server burgeren med et stykke frugt.
  • {{recipeDoneText}} Burger med fiskefrikadelle

Tip

Køb burgerboller med fuldkornslogo eller nøglehulsmærket eller bag dem selv efter opskriften her på sitet.

Opskriften er udviklet af