Sådan gør du

  • 1 Fedtstoffet varmes op. Kyllingestykkerne krydres og steges, til de er gennemstegte.
  • 2 De skæres i mindre stykker.
  • 3 Løgene pilles og hakkes fint.
  • 4 Peberfrugterne skæres i strimler.
  • 5 Krydderurterne hakkes fint – evt. i en blender.
  • 6 Gem gerne lidt til pynt.
  • 7 Hvidløget pilles.
  • 8 Olien varmes op.
  • 9 Løg og presset hvidløg svitses i et par min., uden at det tager farve. Bulguren tilsættes og svitses med i et par min.
  • 10 Vand, krydderurter og flåede tomater tilsættes, og bulguren koges i ca. 12 min.
  • 11 Peberfrugt og kyllingestykker kommes i bulguren og varmes igennem i et par min.
  • 12 Bulguren smages til med salt og peber.
  • 13 Retten pyntes med persille og mynte.
  • {{recipeDoneText}} Bulgur og kylling

Tip

Servering: Bulgur og kylling serveres som en frokostret evt. med brød til.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier