Bulgur frikadeller med tomatsalat

Bulgur frikadeller med tomatsalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 508 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog bulgur iflg. emballagens anvisning og lad det afkøle.

  • 2

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 3

    Rør det hakkede kød med æg, mælk, fintrevet løg, salt, peber og bulgur. 

  • 4

    Form frikadeller og stil dem på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i ovnen i 20 minutter, afhængig af frikadellernes størrelse.

  • 5

    Skær tomater i fine skiver. 

  • 6

    Skær løg i fine tern.

  • 7

    Anret tomater med løg og dryp med olivenolie og citron. Giv et let drys salt og et kværn peber. 

  • 8

    Skyl, tør og hak persille. 

  • 9

    Anretning

    Anret frikadellerne med persille, tomatsalaten og brød ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Bulgur frikadeller med tomatsalat

Opskriften er udviklet af