Bubbletea med hyldeblomst og citron

Jeg husker første gang jeg smagte bubbletea. Jeg var i Australien, hvor jeg arbejdede en periode. Nogle år efter kom det til Danmark og jeg var lykkelig. Den sjove kolde tea med de fine små bobler i er fantastisk. Og så slog det mig, at man må kunne lave en kopi af det i en hjemmelavet udgave. Dog er boblerne faste, men det smager mindst lige så godt, og er ligeså sjovt at drikke.

Sådan gør du

  • 1

    Te

    Varm vandet op og lad tebrevene trække. Tilsæt hyldeblomstsaft og lad massen køle af, mens du forbereder de kunstige kaviar.
  • 2

    Citronkaviar

    Kom din olie i et glas og på køl. Kom din husblas i blød i koldt vand.
  • 3 Varm citronsaften op sammen med sukkeret. Vrid din husblas for vand og lad det smelte sammen med den varme citronsaft. 
  • 4 Kom saften op i en sprøjte, tag olien ud af køl og sprøjt dråber ned i olien. Der vil danne sig små kunstige citronkaviar-kugler. 
  • 5 Lad olien stå på køl med kaviaren i indtil brug. 
  • 6 Kom din kolde hyldeblomst te i et glas sammen med et sugerør. Tag dine citronkaviar op af olien med en gaffel eller si olien fra. Skyl de fine kaviar i vand og dump dem ned i hyldeblomst teen.
  • 7 Så er der serveret hjemmelavet bubble tea!
  • {{recipeDoneText}} Bubbletea med hyldeblomst og citron

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter