Bruscetta med frisk mozzarella, tomater og pinjekerner

Bruscetta med frisk mozzarella, tomater og pinjekerner

Energiinformation

  • Protein 12 g.
  • Kulhydrater 44 g.
  • Fedt 8 g.
  • Energifor./ pers 496 kcal
  • Fedtenergi 26 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rist brødet.

  • 2

    Skyl og slyng rucola tør. 

  • 3

    Rist pinjekernerne på en tør pande og læg dem til afkøling på en tallerken. 

  • 4

    Læg tomaterne op i en lille sigte.

  • 5

    Læg mozzarellaen op i en sigte. 

  • 6

    Anretning

    Anret brødene med rucola, fingerrevet mozzarella, tomater og pinjekerner.

  • {{recipeDoneText}} Bruscetta med frisk mozzarella, tomater og pinjekerner

Opskriften er udviklet af