Brune kager
Småkager
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Bland smør, sukker og sirup i en tykbundet gryde og lad det smelte ved svag varme.
  • 2 Tag gryden fra varmen og lad massen køle af til den er lunken.
  • 3 Rør potaske ud i det kolde vand.
  • 4 Kom krydderierne og de smuttede, finthakkede mandler i sirupsblandingen.
  • 5 Tilsæt potasken og ælt hvedemelet i.
  • 6 Tag dejen ud og ælt den færdig.
  • 7 Dejen skal føles fast og smidig.
  • 8 Del dejen i 2-3 stykker og rul dem i ca. 4 cm tykke pølser.
  • 9 Pak dem i alufolie og lad dem hvile køligt et par dage.
  • 10 Skær dejen i meget tynde skiver med en skarp kniv.
  • 11 Bag kagerne 5-6 min. ved 200° på øverste rille.
  • {{recipeDoneText}} Brune kager

Tip

Ca. 200 stk.

Opskriften er udviklet af