Opskriften giver ca. 14 pandekager.

Sådan gør du

  • 1 Havregryn sættes i blød i mælken i ca. 15 min.
  • 2 Mel, æg, sukker, natron, kardemomme og salt piskes i.
  • 3 Fedtstoffet tilsættes, og dejen piskes helt glat.
  • 4 Knap ½ dl dej fordeles på en stegepande og steger i 2-3 min.
  • 5 Pandekagen vendes og steger færdig på den anden side.
  • 6 Hvis stegepanden har teflonbelægning, behøves ikke ekstra fedtstof.
  • 7 Der bages i alt 14 små pandekager.
  • 8

    Servering:

    Brunchpandekager med havre serveres til brunch eller til et mellemmåltid.
  • {{recipeDoneText}} Brunchpandekager med havre

Tip

1 dl mælk kan erstattes af 1 dl lys pilsner. Prøv variationen "Brunchpandekager med blåbær": 100 g blåbær, gerne frosne, vendes i dejen, inden pandekagerne bages.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier