Brunch
Nyd en dejlig brunch med pandekager, lækkert pålæg og yoghurt.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2

    Start med pandekagerne:

    Tænd ovnen på 70 grader (varmluft)
  • 3 Slå æggene ud i en skål
  • 4 Pisk æggene sammen med olie, de to slags mel, sukker og salt, til dejen er uden klumper
  • 5 Pisk mælk i dejen lidt ad gangen, til dejen er jævn
  • 6 Steg pandekagerne:
  • 7 Læg ½ tsk. smør på en slip-let pande
  • 8 Varm fedtstoffet op
  • 9 Hæld ca. ½ dl dej på panden, og vip panden rundt, så dejen fordeler sig over hele bunden
  • 10 Bag pandekagerne på begge sider et par min. Vend dem med en paletkniv
  • 11 Hold pandekagerne lune i ovnen ved lav varme. Dæk dem til med et stykke stanniol
  • 12 Skyl frugten og skær den i både eller skiver
  • 13 Skyl gulerødderne, skræl dem og skær dem i stave
  • 14 Bring en gryde med vand i kog
  • 15 Kog ægget i ca. 6 min. Så er det blødkogt. Hold det lunt i et rent viskestykke.
  • 16 Fyld en skål med surmælksprodukt og drys med mysli
  • 17

    Servering:

    Server yoghurt med mysli

  • 18 ½ skive rugbrød med skinke og peberfrugt
  • 19 1 skive rugbrød med smør til det blødkogte æg
  • 20 Del fuldkornsbollen i to. Spis den ene halve med ost, og den anden halve med syltetøj
  • 21 Snack den udskårne frugt og grønt, og drik et glas koldt juice til
  • 22 Som det søde punktum er der pandekager med syltetøj og sukker.
  • {{recipeDoneText}} Brunch

Tip

Gem resten af pandekagerne til et hurtigt mellemmåltid, for eksempel med frugt eller en rest kødsauce. Du kan også fryse pandekagerne. Læg et stykke madpapir mellem hver pandekage. Så er de lette at skille fra hinanden.

Opskriften er udviklet af