Brunch 2
Nyd søndag formiddag sammen med dine venner eller din familie og en dejlig brunch med røræg, boller, yoghurt og frugt.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Røræg med rugbrød og skinke:

    Vask hænder
  • 2 Rist rugbrødet på en brødrister
  • 3 Del tomaten i to
  • 4 Hæld lidt olie på en stegepande
  • 5 Steg tomaten til den er gennemvarm
  • 6 Pisk æg, mælk og lidt salt og peber sammen i en skål
  • 7 Varm olie på en stegepande ved middel varme
  • 8 Tilsæt æggemassen
  • 9 Rør, til æggemassen er stivnet
  • 10 Hæld æggemassen på en tallerken, klip purløg over og server med ristet rugbrød, stegt tomat og skinke
  • 11

    Yoghurt:

    Hæld surmælksprodukt i en skål og drys med mysli
  • 12

    Frugt:

    Skyl frugten og skær i både eller tern
  • 13

    Boller:

    Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister
  • 14 Del den hele bolle i to og læg pålægschokolade på
  • 15 Skræl bananen. Skær den i skiver og læg bananskiverne på pålægschokoladen
  • 16 Læg ost på den halve bolle
  • 17 Sluk tørsten i et glas juice
  • {{recipeDoneText}} Brunch 2

Tip

Brug de frugter du kan lide, og som du har derhjemme. Når vi bruger, hvad vi i forvejen har i køleskab og skuffer, kan vi undgå at smide mad ud. Det er godt for klimaet, når vi undgår madspild. Du kan holde rørægget lun i oven ved lav varme, ca. 70 grader (varmluft).

Opskriften er udviklet af