Vinterbrunch 2.0

Tag dig god tid og hyg dig med en brunch. Drik et glas juice til. Juice kan tælle som ét af de 6 stykker frugt og grønt, vi bør spise om dagen.

Tag dig god tid og hyg dig med en brunch. Drik et glas juice til. Juice kan tælle som ét af de 6 stykker frugt og grønt, vi bør spise om dagen.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/5016/20618/1920/vinterbrunch_20.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=jpg&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Æg","Alias":"AEg"},{"Name":"Brød","Alias":"Broed"},{"Name":"Mælk \u0026 andre mejeriprodukter","Alias":"MaelkAndreMejeriprodukter"},{"Name":"Svinekød","Alias":"Svinekoed"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Chokolade","Alias":"chokolade"},{"Name":"Frugt","Alias":"Frugt"},{"Name":"Svinekød","Alias":"Svinekoed"}]},{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Brunch","Alias":"Brunch"},{"Name":"Melon","Alias":"Melon"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Lette retter","Alias":"LetteRetter"},{"Name":"Morgenmad og brunch","Alias":"MorgenmadOgBrunch"},{"Name":"Snacks og tilbehør","Alias":"Tilbehoer"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Frokost","Alias":"Frokost"},{"Name":"Morgenmad","Alias":"Morgenmad"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Weekend og gæster","Alias":"weekendOgGaester"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="12683">