Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Blend chokolade og halvdelen af pistacienødderne i en foodprocessor.
  • 2 Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker sigtes sammen i en skål.
  • 3 Smør, sukker og farin piskes godt sammen i en røremaskine.
  • 4 Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter sigtes melblandingen i og der røres rundt.
  • 5 Til sidst røres chokoladepistacieblandingen, samt de hele nødder i.
  • 6 Det hele hældes i en smurt form (30x20 cm) og bages ved 180 grader (varmluft) i 30-40 min.ognbsp;
  • Så er det spisetid! Brownies med pistacienødder

Tip

Skift nødderne ud med valnødder eller hasselnødder! For at få en meget klæg brownie bages den i kortere tid.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier