Brownies med orangeknas og vanille/yoghurtcreme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Smelt smør og chokolade i vandbad.
  • 2 Pisk æg, appelsinskal, vanille og sukker sammen og bland mel, mandler og salt sammen.
  • 3 Bland den let afkølede chokoladeblanding sammen med æggemassen og vend forsigtigt melblandingen i.
  • 4 Fold bagepapir i fadet, det gør det nemmere at få massen ud.
  • 5 Massen kommes i det ildfaste fad (str. ca. 27 x 18 x 6 cm).
  • 6 Bages i ovnen ved 180° i ca. 22 - 27 min. Husk at lade kagen afkøle godt.
  • 7 Vanille/yoghurtcreme: Yoghurt røres med sukker og vanille og stilles koldt.ognbsp;
  • 8 Drys skiver af appelsin med rørsukker og grill dem til de er mørk gyldne.
  • 9 Anretning: Kagen deles i stykker. Pynt med appelsinstykker og server cremen til.
  • Så er det spisetid! Brownies med orangeknas og vanille/yoghurtcreme

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier