Brødstænger er herligt tilbehør til vinterens supper eller måske tapas. Brødstængerne er bløde og lækre indeni og har en sprød skorpe med smag af sesam.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
  • 2 Drys bordet med sesamfrø, og vend dejen ud herpå. Del dejen i 15-20 lige store stykker og rul hvert stykke til en lang, tynd stang i sesamfrøene, og twist dem, så de får en flot overflade og lidt ligner snobrød.
  • 3 Læg stængerne på bageplader beklædt med bagepapir, og lad dem efterhæve i cirka 15-20 minutter. Bag stængerne i cirka 10-15 minutter. til de er gyldne og sprøde.
  • {{recipeDoneText}} Brødstænger

Tip

Brug nigellafrø, birkes eller græskarkerner i stedet for sesamfrø.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier