Brødsalat med kørvel

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og skær dem i stykker på ca. 2x2 cm.
  • 2 Varm olien på en pande ved middel varme.
  • 3 Steg kartoflerne 8-10 minutter til de er gyldne og næsten møre.
  • 4 Pil hvidløg og hak dem groft.
  • 5 Bræk brødet i grove stykker.
  • 6 Tilsæt hvidløg, brød og salt og steg i 3 minutter.
  • 7 Tag det af panden og hæld det i en skål.
  • 8 Rens forårsløgene og skær dem i meget tynde skiver.
  • 9 Skyl og tør kørvel.
  • 10 Hak den fint.
  • 11 Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 12 Varm olie på den samme pande ved god varme.
  • 13 Brun kødet 1 minut, vend og brun 1 minut på den anden side.
  • 14 Skru ned og steg ved middel varme til saften kommer tydeligt op på overflade.
  • 15 Vend og steg på den anden side til saften kommer tydeligt op på overfladen.
  • 16 Tag bøfferne af, skær dem i tynde skiver og bland med kartoflerne.
  • 17 Kom begge dele i skålen.
  • 18 Tilsæt æbleeddike, sennep, sukker og salt, og rør salaten sammen.
  • 19 Vend forårsløg og kørvel i salaten.
  • 20 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Brødsalat med kørvel

Opskriften er udviklet af