Brødnachos med cheddar og chilichutney

Det lidt for tørre brød får nyt liv som nachos med skarp chutney i denne mexikanskinspirerede ret.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader. Skær brødet i skiver på et par millimeter, stænk med olie, spidskommen og cayenne, og rist det 5-7 minutter i ovnen, til de er gyldne.
  • 2 Ved servering lægges et lag ristet brød i bunden af et ildfast fad, derefter et lag ost, endnu et lag brød, og der toppes med mere ost. Bages i ovnen 6-8 minutter.
  • 3 Pyntes med hakket koriander eller persille og serveres med chilichutney.
  • 4 Chilichutney: Snit chili og hvidløg fint, hak løget groft, og sauter 10 minutter i olien.
  • 5 Kom hakkede tomater og eddike heri, og lad det hele simre, så længe du har tid, dog minimum 20 minutter.
  • 6 Smag chutneyen til med sukker, salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Brødnachos med cheddar og chilichutney

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier