Brødblanding: Rugbrød fra Meyers

Brødblanding: Rugbrød fra Meyers

Der er to måder du kan lave rugbrødsopskriften på:

  1. Du rører rugbrødsdejen sammen og kommer dejen i formen sætter og sætter formen i køleskabet i mindst 12 timer. Tager formen ud af køleskabet lader den stå og temperere lidt ved stuetemperatur og bager brødene i en varm ovn.
  2. Du laver en rugbrødsdej lader den stå i skålen og 10 timer kommer du gær i dejen, rør den i gennem og kommer dejen i formen og lader den hæve i et par timer og bager den i en varm ovn.

Begge opskrifter kræver at du begynder mere end 12 timer inden du bager rugbrødet. I udgave 1 er der en lille smule mindre arbejde i, fordi du rører det hele sammen på en gang, men i udgave 2 er det nemmere at ramme et godt resultat fordi den måde rugbrødet hæver på her gør at du få den optimale hævetid på rugbrødet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter