Brødblanding: Rugbrød fra Meyers

Print

Brødblanding: Rugbrød fra Meyers

Der er to måder du kan lave rugbrødsopskriften på:

  1. Du rører rugbrødsdejen sammen og kommer dejen i formen sætter og sætter formen i køleskabet i mindst 12 timer. Tager formen ud af køleskabet lader den stå og temperere lidt ved stuetemperatur og bager brødene i en varm ovn.
  2. Du laver en rugbrødsdej lader den stå i skålen og 10 timer kommer du gær i dejen, rør den i gennem og kommer dejen i formen og lader den hæve i et par timer og bager den i en varm ovn.

Begge opskrifter kræver at du begynder mere end 12 timer inden du bager rugbrødet. I udgave 1 er der en lille smule mindre arbejde i, fordi du rører det hele sammen på en gang, men i udgave 2 er det nemmere at ramme et godt resultat fordi den måde rugbrødet hæver på her gør at du få den optimale hævetid på rugbrødet.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier