Broccolisuppe med chorizo, vindruer og mandler

Broccolisuppe med chorizo, vindruer og mandler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2333 kJ
  • Energi 555 kcal
  • Protein 13 g
  • Fedt 51 g
  • Kulhydrat 12 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skræl og snit hvidløg og løg fint. Steg løg og hvidløg af i 1 spsk. olie i en stor gryde, uden det tager farve.

  • 2

    Tilsæt fløde og bouillon og lad det simre i 10 minutter.

  • 3

    Rist mandlerne gyldne på en pande, køl dem af og hak dem groft, skær druer i halve og bland det sammen med 2 spsk. olivenolie. 

  • 4

    Skær chorizo i mundrette stykker, og rist dem hårdt af på en pande, vend dem sammen med groft hakket persille, druer og mandler.

  • 5

    Skær broccoli i små stykker og kom dem i suppen. Kog suppen op, og når broccolien er næsten færdig, skal suppen blendes med en stavblender. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Anretning

    Anret suppen i varme tallerkener og servér med chorizo, mandler og druer.

    Kan fint serveres med brød

  • {{recipeDoneText}} Broccolisuppe med chorizo, vindruer og mandler

Tip

Kan laves med blomkål og bacon, undlad kødet og du har en dejlig vegetarsuppe

Opskriften er udviklet af