Broccolisalat med æble og brombær

Energiinformation

  • Energi 270 Kj
  • Fedt 21 %
  • Kulhydrat 64 %
  • Protein 15 %

Sådan gør du

  • 1 Skær stokken af broccolien og kassér den, og del kålen i små buketter. Kog broccoli-buketterne i vand tilsat salt i 3-4 min., til de er let møre. Tag dem op, hæld dem i en sigte, og afkøl dem i koldt vand. 
  • 2 Skær æblerne i tern, og skyl og slyng eller tør salaten.
  • 3 Rør en dressing af æbleeddike, dijonsennep, honning og olivenolie, og smag til med salt og peber.
  • 4 Bland broccolien sammen med dressingen, og vend derefter med æbler, salat, estragonblade og friske brombær.
  • 5 Servér salaten som tilbehør til alverdens kødretter. Den er skøn til vildt og egner sig også godt til en grillet kotelet fx af bornholmergris eller godt kalvekød.
  • {{recipeDoneText}} Broccolisalat med æble og brombær

Tip

Det smager også dejligt at udskifte æblerne med stykker af moden pære

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier