Broccoli- og blomkåls couscous og pasta

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 22.4 g.
  • Kulhydrater 89.6 g.
  • Fedt 19.1 g.
  • Energifor./ pers 587 kcal
  • Fedtenergi 29 %

Sådan gør du

  • 1 Sæt 4 liter vand over at koge, læg låg på. Når vandet koger, kommes 4 teskefulde salt i og der røres rundt med en stor ske. 
  • 2 Kom pastaen i og kog den i den tid, der står på emballagen, for spaghettis vedkommende er det oftest 12 minutter. Kog hele tiden pastaen uden låg. Rør rundt i den undervejs. 
  • 3 Mens pastaen koger rives blomkål og broccoli, undtagen stokken. 
  • 4 Olien kommes på en stor slip-let pande og når det er varmt kommes smør på og når det er bruset af kommes blomkåls- og broccoli couscous’en på, sammen med lidt salt. .
  • 5 Steg det og vend det, mens det steger. Når det er gennemvarmt hældes piskefløden og tomatpuréen ved og det koger op omkring kålen. 
  • 6 Smag til med salt og peber. 
  • 7

    Anretning

    Hæld vandet fra pastaen og anret den i skåle eller i én stor skål. Hæld den cremede kål over og kom basilikumblade på.
  • {{recipeDoneText}} Broccoli- og blomkåls couscous og pasta

Tip

Man beregner – til det varme aftensmåltid – 75 g pasta til store børn, mindre til små, og 100 g til voksne. Retten smager dejlig med friskrevet parmesanost på.

Opskriften er udviklet af