Broccoli-couscous med svinekotelet.

Det her er en skøn måde at tilberede broccoli på. Den skal dampes først, men ellers er det bare en tur i blenderen. Cous-cousen skal helst spises samme dag den tilberedes, da den let bliver lidt bitter af at stå.

Sådan gør du

  • 1 Fjern det mest grove af stokken.
  • 2 Resten af stokken lader du bare sidde.
  • 3 Del broccoli i buketter.
  • 4 Damp broccolien i 3 minutter i så lidt vand som muligt.
  • 5 Hæld koldt vand over og afdryp.
  • 6 Kom broccoli i en foodprocessor sammen med rødløg og blend til en couscous lignende konsistens.
  • 7 Vend broccoli med friskbælgede ærter, rosiner og ristede hakkede mandler.
  • 8 Rør en dressing af yoghurt, mayonnaise og hakket estragon eller persille. Smag til med salt og peber. Vend dressingen i broccoli couscousen.
  • 9 Server broccoli-couscous til svinekoteletter sammen med kartofter eller brød
  • {{recipeDoneText}} Broccoli-couscous med svinekotelet.

Tip

Ærter fra frost kan bruges, når det ikke er sæson for ærter med bælg.

Opskriften er udviklet af