Briocher
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 8 g.
  • Kulhydrater 33 g.
  • Fedt 18 g.
  • Energifor./ pers 213 kcal
  • Fedtenergi 50 %
  • 1

    Beskrivelse

    Smelt smørret. 

  • 2

    Rør gær ud i lun mælk. Mælken må ikke være over 32 grader, så ødelægges gærcellerne. 

  • 3

    Kom sukker i blandingen, og nu – gerne i røremaskine – skiftevis, mel, salt, smør, æg – til alle ingredienserne er blandet og rørt til en ensartet masse. 

  • 4

    Lad dejen hæve lunt under et klæde i 15 minutter. 

  • 5

    Rul dejen til en pølse og skær 12 boller. Form 12 boller, nip lige 12 små dele af til små kugler til toppen. Læg de 12 boller i muffinspapirforme. Tryk en fordybning i midten af bollerne og placér den lille kugle.

  • 6

    Lad bollerne hæve 30 minutter lunt under et klæde. 

  • 7

    Tænd ovnen på 225 grader.

  • 8

    Pensl bollerne med rapsolie og bag dem i ca. 15 min.

  • Så er det spisetid! Briocher

Opskriften er udviklet af