Sådan gør du

  • 1 Fjern eventuelle grimme eller brune yderblade på julesalaten.
  • 2 Skær guleroden i små tern og hak løget fint.
  • 3 Skær baconen i små tern.
  • 4 Steg baconen ved middelhøj temperatur og rør ofte så den ikke brænder på.
  • 5 Tilsæt gulerødder og løg og svits med i et par minutter.
  • 6 Læg grønsagerne i et lille ildfast fad og læg de hele julesalat ovenpå.
  • 7 Drys salt, peber og og sukker over og hæld hvidvin og vand eller bouillon ved.
  • 8 Dæk fadet med staniol og bag i ovnen i 45 min.
  • 9 Mærk med en lille skarp kniv om salaten er mør og bag dem længere indtil de er møre.
  • 10 Drys med hakket persille inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Braisseret julesalat

Opskriften er udviklet af