Braiseret spidskål med kammuslinger og chili

En skøn blanding af nøddeagtige sorte ris og sødmefulde aromatiske spidskål. Opskriften er nøglehulsmærket - et særligt sundt måltid.

Sådan gør du

  • 1 Kom ris og salt i 1 liter vand og kog i 40 minutter. Hæld vandet fra.    
  • 2 Skær spidskål i både og steg let i en spiseskefuld olie på en pande med låg.
  • 3 Hæld 5 dl vand ved, pres saft fra en halv citron over og læg låg på. Lad kålen braisere mør i 5 minutter. Tag panden af komfuret, men lad låget ligge på.    
  • 4 Skær chili i tynde skiver og svits i to spiseskefulde olie på en pande sammen med lidt revet hvidløg.
  • 5 Afdryp kammuslinger og svits med i 2 minutter. Pres 2 teskefulde citronsaft hen over.    
  • 6 Server spidskål med ris, kammuslinger med chili og væden fra panden samt snittet salat.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret spidskål med kammuslinger og chili

Opskriften er udviklet af