Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat

Sådan gør du

  • 1 Brun roastbeefen på alle sider og læg den i et ildfast fad.
  • 2 Skær skalotteløgene i skiver og rist dem på samme pande i lidt olie.
  • 3 Tilsæt rødvin, hæld derefter løgene over kødet.
  • 4 Krydr med salt og peber og læg alufolie over fadet.
  • 5 Stil fadet i forvarmet ovn ved 180° i ca. 30 min.
  • 6 Lad kødet hvile et lunt sted.
  • 7 Skræl persillerødderne og skær dem i grove tern.
  • 8 Damp dem møre i lidt vand tilsat citronsaft.
  • 9 Tilsæt fløden lige før de er møre og kog dem færdige.
  • 10 Blend det i foodprocessor til en lind konsistens og smag til med salt og peber.
  • 11 Skræl pærer, halver dem og fjern kernehuset.
  • 12 Skær dem i tynde skiver.
  • 13 Del fenniklen og fjern stokken.
  • 14 Skær den i tilsvarende tynde skiver.
  • 15 Pisk en vinaigrette af grov sennep, balsamico og olivenolie.
  • 16 Krydr med salt, peber og vend dressingen med fennikel og pærer.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat

Opskriften er udviklet af