Braiseret okseragout med rodfrugter, timian og pasta penne

Energiinformation

  • Energi 2906 kj
  • Energi 692 kcal
  • Protein 51 g
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 67 g
  • Kostfibre 8 g

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i 4 stykker, krydr det godt med salt og peber og brun det godt afi en gryde i olivenolie. 
  • 2 Rens og snit grøntsagerne groft og kom det i gryden ned til kødet og brun det af. Tilsæt krydderurter og hvidvin, kog det op og lad det simre i 10 minutter, indtil den sprittede duft er væk. 
  • 3 Tilsæt tomaterne og vand og lad det simre i 1 time under låg. 
  • 4 Tag kødet og grøntsagerne op af gryden og hak det groft eller kør det gennem en kødhakker. Kom det tilbage i gryden, kog det op og smag til med salt og peber. 
  • 5 Kog pastaen efter pakkens anvisning. 
  • 6 Anret okseragouten med pasta, revet parmesanost og persille.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret okseragout med rodfrugter, timian og pasta penne

Opskriften er udviklet af