Braiseret kalvekød med rodfrugter og chorizo

Vi har taget vores Römertopf-lerpotte frem fra skabet, og kan lige nu slet ikke forstå, at vi ikke laver mad i den hver dag. Det er jo en helt fantastisk måde at kokkerere på. Du kan selvfølgelig også bruge en almindelig gryde med låg. Bulgur eller couscous er godt hertil.Husk at følge anvisningen for brug af Römertopf-lerpotten og læg den i vand 10 min. inden brug.

Sådan gør du

  • 1 Skær grøntsager i mindre stykker.  
  • 2 Smør formen med smør, og kom dem heri. Læg kalveboven eller tykkammen herpå. Kom pølser heri samt frisk mynte. Krydr med salt og peber, og hæld æblemost over.
  • 3 Sæt Römertopfen ind i en kold ovn, og skru op på 225 grader. Lad retten stå i ovnen i 2-2½ time.  
  • 4 Tag ud, og server direkte fra lerfadet.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret kalvekød med rodfrugter og chorizo

Opskriften er udviklet af