Braiseret kalvebryst i rødvinssauce

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader. Brun kødet i smør og olie på en pande på alle sider. 
  • 2 Krydr med salt og peber. Læg tæt i en ildfast form med kant. Svits pancetta let på panden og kom i formen.
  • 3 Kom tomater, rødvin og portvin i en skål og bland sammen. Hæld i formen sammen med timian og grofthakket persille.
  • 4 Læg nu bagepapir over kødet og fold papiret ned langs kanterne. Dæk med alufolie. Sæt i ovnen og lad kødet braisere i 2 timer og 30 minutter.
  • 5 Sluk og lad stå i ovnen i yderligere 30 minutter, før du serverer.
  • 6 Pil løgene, men behold bund og top. Sæt i en ildfast form og vend med lidt olivenolie. Sæt formen ved siden af kødet og bag løgene møre i cirka 35 minutter. Tilbered pastaen efter anvisning og server til kød, sauce og løg.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret kalvebryst i rødvinssauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier