Braiseret kalkunbryst med kaperssauce

Sådan gør du

  • 1 Smør og olie brunes i en stegegryde.
  • 2 Kalkunbrystet krydres med salt og peber og brunes på alle sider i fedtstoffet.
  • 3 Varmen dæmpes, og 2 dl vand kommes ved kødet.
  • 4 Låg lægges på, og kødet steger ved svag varme i ca. 45 min.
  • 5 Kødsaften skal være klar, og et stegetermometer vise 75 grader, når det er færdigstegt.
  • 6 Kødet tages op og hviler i 15 min., inden det skæres ud i tynde skiver på tværs af kødfibrene.
  • 7 Hønsebouillon kommes i stegegryden til stegeskyen og koges op.
  • 8 Fløde og majsstivelse røres til en jævning og piskes i bouillonen.
  • 9 Saucen koges igennem et par min., og kapers tilsættes.
  • 10 Saucen varmes igennem og smages til med sennep og peber.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret kalkunbryst med kaperssauce

Opskriften er udviklet af