Braiseret ingefærkrydret kalkunbryst med pastasalat

Sådan gør du

  • 1 Olien varmes i en gryde.
  • 2 Kalkunbrystet brunes på alle sider.
  • 3 Hønsebouillon, kokosmælk og ingefær tilsættes.
  • 4 Kalkunkødet braiserer under låg ca. 35-45 min. (centrumtemp. 75°).
  • 5 Saucen smages til med sukker, salt, peber og fintrevet ingefær.
  • 6 Kalkunbrystet tages op, og saucen piskes grundigt med et piskeris, til den er jævn.
  • 7 Forårsløgene skives på skrå.
  • 8 Olien varmes på en pande, pg forårsløgene svitses.
  • 9 Fettuccine koges efter anvisning på emballagen.
  • 10 Forårsløgene blandes i pastaen.
  • 11 Resten af kødet er velegnet som pålæg næste dag.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret ingefærkrydret kalkunbryst med pastasalat

Opskriften er udviklet af