Braiseret andebryst med citron og hvidløgssky

Server godt brød eller kartofler til. Tip: Andebryst er også god gæstemad. Nemmest er at lægge andebrysterne på en bradepande med bagepapir. Drys dem godt med salt og peber og læg en stilk timian og lidt snittet hvidløg under hver bryst.Gennemsteg i ovnen ved 225 grader i ca. 20 minutter.

Sådan gør du

  • 1 Drys andebrystet med salt og peber. Steg det med skindsiden nedad på en pande indtil skindet har en god farve.  
  • 2 Vend på andebrystet og kom bouillon, snittet hvidløg, citron og sukker på panden.  
  • 3 Braiser kødet under låg i ca. 15 minutter indtil kødet er gennemstegt.  
  • 4 Skær gulerødderne i tynde skiver og damp dem møre i letsaltet vand i ca. 5 minutter.  
  • 5 Server andebryst i skiver sammen med sauce og gulerødder. Drys gerne timian over.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret andebryst med citron og hvidløgssky

Opskriften er udviklet af