Braiserede svineskanke

Vi piller kødet fra og serverer det med kartoffelmos drysset med kapers. Grøntsagerne fra bradepanden serverer vi til svineskanken.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 2 Læg skankene i en smurt bradepande og gnid med salt og peber.
  • 3 Bland honning, sennep og olie sammen og smør på skankene.
  • 4 Brun skankene i ca. 30 minutter.
  • 5 Skær grøntsager i mindre stykker og kom dem i bradepanden sammen med rosmarin, hvidløg og citronsaft.
  • 6 Hæld vand i, så at det lige dækker den nederste tredjedel af skankene.
  • 7 Hæld fonden i.
  • 8 Dæk formen med alufolie og sæt den i ovnen.
  • 9 Skru ovnen ned til 160 grader og lad svineskankene braisere i ca. 3 timer.
  • 10 Kødet skal være smørmørt.
  • {{recipeDoneText}} Braiserede svineskanke

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier