Brændende kærlighed

Sådan gør du

  • 1 Bring vand i kog. Kog kartofler med skræl på. Kartoflerne skal koge i ca. 17 minutter, eller til de er bløde. 
  • 2 Skær bacon og flæsk i tern. Steg ternene på panden. Tilsæt derefter smør på panden. 
  • 3 Mos kartoflerne i en skål. Tilsæt rygeost og krydr med salt og peber. 
  • 4 Hak chili og peberrod fint. Tilsæt derefter på panden.
  • 5 Skær blegselleri i små stave. 
  • 6 Halvér cherrytomaterne og tilsæt dem på panden. 
  • 7 Skær rødlæg i skiver. 
  • 8 Anret de mosede kartofler i en skål. Tilsæt bacon, flæsk og tomaterne fra panden. Husk også den gode væske fra panden. Afslut med de friske skiver af løg, selleri og purløg. 
  • {{recipeDoneText}} Brændende kærlighed

Opskriften er udviklet af