Brændende Kærlighed
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og kog dem i vand uden salt.
  • 2 Hæld vandet fra og damp dem.
  • 3 Pisk koghed mælk i og pisk smørret i, konsistensen skal være let og luftig.
  • 4 Smag til med salt og peber.Skær baconskiverne i 2 cm store firkanter og rist dem ved jævn varme på panden, til de er gyldne og sprøde.
  • 5 Pil imens løgene og skær dem i skiver.
  • 6 Rist dem i baconfedtet, til de er gyldne.Top kartoffelmosen op på et varmt serveringsfad.
  • 7 Hæld løg og lidt af stegefedtet over kartoffelmosen og drys med baconstykkerne.
  • 8 Kom hakket persille på.
  • {{recipeDoneText}} Brændende Kærlighed

Opskriften er udviklet af