Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær skrællede kartofler i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand.
  • 2 Hæld vandet fra og gem 1 dl.
  • 3 Damp kartoflerne tørre over varmen uden låg.
  • 4 Mos kartoflerne og rør mosen passende lind med det varme kartoffelvand og kogende mælk.
  • 5 Tilsæt smør og smag til med salt og peber.
  • 6 Skær bacon i små tern og løgene i skiver.
  • 7 Rist baconternene sprøde på en stor tør pande.
  • 8 Tag baconen af panden og lad den dryppe af på køkkenrulle.
  • 9 Steg løgene gyldne og møre.
  • 10 Hæld evt. lidt af stegefedtet over retten.
  • 11
  • Så er det spisetid! Brændende kærlighed

Tip

Brug en kartoffelstøder eller purepresser til at mose kartoflerne med. Ristede æbletern kan blandes med bacon og løg.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier