Bradepandekage med knas

Dejlig nem kage med æbler vendt i dejen og det lækreste nøddeknas på toppen.

Sådan gør du

  • 1 Bag den når det er din tur til at tage kage med.
  • 2 Pisk æggene tykke og skummende med sukkeret.
  • 3 Lav en blanding af mel, bagepulver og æblebåde.
  • 4 Vend forsigtigt melblandingen i æggene.
  • 5 Kom dejen i en velsmurt bradepande eller form beklædt med bagepapir, ca. 20x30 cm.
  • 6 Til knaset blandes ingredienserne i en gryde og gives et opkog.
  • 7 Fordel blandingen over dejen, og bag kagen i den nederste halvdel af ovnen ved 175° i 40-45 min.
  • 8 Skær kagen i kvadrater, når den er kold.
  • {{recipeDoneText}} Bradepandekage med knas

Tip

Kagen er velegnet til frysning.

Opskriften er udviklet af