Bradepandebrød med chili og oliven

Et stort brød til suppen, gryderetten eller noget helt tredje. Chili og oliven giver brødet ekstra smag.

Sådan gør du

  • 1 Til et stort brød.
  • 2 Kom det varme vand og mælk i en skål.
  • 3 Når blandingen er lun max 37 grader, rør olie og gær ud heri.
  • 4 Tilsæt de øvrige ingredienser, lidt efter lidt.
  • 5 Rør dejen godt igennem, og lad den hæve overdækket i 30 minutter.
  • 6 Fordel med hænderne ½ dl olie på en bageplade.
  • 7 Tryk dejen fladt ud på panden med olierede hænder.
  • 8 Pres oliven og chili let ned i dejen, og drys med timian.
  • 9 Lad brødet hæve i 30 min.
  • 10 Sæt ovnen på 225 grader.
  • 11 Bag brødet i ca. 20 minutter.
  • 12 Afkøl og skær ud.
  • {{recipeDoneText}} Bradepandebrød med chili og oliven

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter