Energiinformation

  • Protein 6.2 g.
  • Kulhydrat 5.6 g.
  • Fedt 6.7 g.
  • Energifor./ pers 233 kcal
  • Fedtenergi 56 %

Sådan gør du

  • 1 Skær baconskiverne på langs og på tværs. Steg dem fedtafsmeltede og gyldne på en tør pande, læg dem først til afdrypning i en sigte og derfra på fedtsugende papir.  
  • 2 Gør salaterne i stand, skær bunden fra, del bladene, skyl dem og slyng dem tørre.  
  • 3 Skær agurken i tern – med eller uden kerner (som kan fjernes med en teske, når agurken er delt på langs).  
  • 4 Skær osten i små tern.  
  • 5 Pil løget, skær det i meget fine både. Opløs sukker og salt i eddiken, og marinér løg i 15 minutter.  
  • 6

    Anretning

    Anret salaten med bacon, ost, agurk og rødløg.
  • {{recipeDoneText}} Bondesalat

Tip

Lav en større portion syltede rødløg – så har du noget på køl til smørebrød, hot-dogs, kyllingestegen eller salaten.

Salaten egner sig godt til dryp af dele af denne sennepsvinaigrette: 1 spsk. dijonsennep piskes med 0,5 dl hvidvinseddike, og mættes, under piskning med 2 dl olivenolie. Smages til med salt og peber.

Opskriften er udviklet af