Kage til morgenmad? Ja tak. Især når den er så nem at lave som denne. Ifølge den traditionelle, brasilianske opskrift skal alle ingredienser blot i blenderen og blendes sammen.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader. Smør en gugelhupfform, savarinform eller lille springform (22 cm) med smør og drys med hvedemel.
  • 2 Kom alle ingredienser til kagen i en blender og blend sammen. Eller kom i skål og pisk sammen med en elpisker.
  • 3 Hæld dejen i formen og glat lidt ud. Sæt midt i ovnen og bag kagen i 45 minutter. Tag ud og afkøl på en rist.
  • 4 Server lun eller afkølet til en lille kop kaffe. Pak den kolde kage ind i film. Den kan holde sig saftig og god i mange dage og smager faktisk bedst efter et par dage.
  • {{recipeDoneText}} Bolo de fubá

Tip

Kom lidt revet skal fra økologisk lime eller citron i kagen.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier

Andre spændende opskrifter