Boller med chokolade

Sådan gør du

  • 1 Findel gæren i dejfadet.
  • 2 Smelt smørret, tilsæt mælken og lad den blive håndvarm før den hældes over gæren, som røres glat.
  • 3 Tilsæt sukker, salt, det sammenpiskede æg og derefter melet.
  • 4 Rør dejen godt og bland den hakkede chokolade i.
  • 5 Dejen er meget blød og må sættes på plade med bagepapir ved hjælp af et par skeer.
  • 6 Efter et par minutter kan bollerne formes og glattes med hænderne.
  • 7 Lad bollerne hæve tildækket og lunt til dobbelt størrelse.
  • 8 Bollerne pensles med sammenpisket æg og bages i forvarmet ovn ved 200° på midterste rille i ca. 15 min.
  • 9 Afkøles på rist.
  • {{recipeDoneText}} Boller med chokolade

Opskriften er udviklet af