De har et fint strejf af appelsin og er smukt dekoreret med perlesukker. Nyd dem med smør rørt op med kanel.

Sådan gør du

  • 1

    Smelt smørret i en gryde og kom mælken i gryden. Hæld blandingen i en skål. Kom gær, salt, sukker og et æg i skålen og rør godt rundt. Tilsæt revet økologisk appelsinskal. Kom melet i lidt efter lidt og rør rundt til dejen er smidig. Hæld dejen ud på køkkenbordet og ælt den sammen.

    Dæk dejen med viskestykke og lad hæve i 45 minutter.

    Ælt dejen let igen og del den i 16 lige store stykker. Form til boller. Læg bollerne på to bageplader. Efterhæv bollerne i ca. 30 min.

    Pensl med æg og drys med perlesukker. Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200 grader indtil de er gyldne. Afkøl og server.

    Kilde: Krydderiet 3, 2006

  • {{recipeDoneText}} Boller med appelsin

Opskriften er udviklet af