Boller i karry på grillen

Sådan gør du

  • 1 Hæld fløde, ginger citron drik og karry i en gryde. Sæt gryden på komfuret ved middelvarme og lad det hele koge ind til en sovs. 
  • 2 Kog risene efter anvisningen på pakken. 
  • 3 Når risene er kogt lægges de en støbejernspande sammen med hakkede nødder og mango chutney. Sæt støbejernspanden på grillen og lad det varme i ca. fem minutter. Du kan også vælge at bruge en almindelig pande inde i køkkenet. Husk at komme olie i bunden af panden. 
  • 4 Vend fars sammen med citronsaft, salt, peber, karry og mango chutney. 
  • 5 Form farsen til små kødboller og grill dem på grillen i ca. seks-otte minutter. 
  • 6 Skær sød kartoffel og squash i skiver og grill skiverne i ca. tre-fire minutter. 
  • 7 Når risene på støbejernspanden er varmet godt igennem, tages de af grillen. Herpå lægges stykker af avocado og derefter anrettes det hele på en tallerken. 
  • 8 De færdige kødboller, karrysovsen og grøntsagerne fra grillen anrettes også på tallerkenen. 
  • {{recipeDoneText}} Boller i karry på grillen

Opskriften er udviklet af