Boller i karry og kål i farver

Kokken Claus Holm nytænker boller i karry!

Sådan gør du

  • 1

    Kødboller

    Først laver du dine kødboller. Du ved nok godt, hvordan man gør, men skulle du have glemt det, kommer de her: Finthakket løg blandes med den rå fars, og brug gerne dine hænder, for de er jo rene og sidder lige for enden af armen. Bland det godt sammen med æg, og til sidst kommer du mælk/danskvand i og rører godt sammen. Smag til med lakrids, salt og peber.  
  • 2 Bring en gryde med vand i kog og tilsæt salt, laurbær og hvidløg. Kom bollerne i og lad dem simre (ikke koge) i 12-15 min.  
  • 3

    Kålsauce

    Snit kålen fint og sving det på panden med karry, spidskommen og chili, tilsæt fløde og kokosmælk og lad det snurre i fem minutter. Smag til med salt og peber.  
  • 4 Kom citron eller lime i og juster smagen med spidskommen, chili og karry.  
  • 5 Kom kødbollerne ovenpå og drys med frisk timian i til sidst og hasselnødder. Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Boller i karry og kål i farver

Tip

Tip: Rul evt. kødbollerne i sesamfrø.

Opskriften er udviklet af