Boller i karry

Meyers boller i karry er en ægte klassiker. Opskriften på boller i karry er udviklet efter Lars Scheels opskrift. Lars er køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers.

Retten er lavet med fløde, masser af karry og smagt til med Meyers æblecidereddike.

Sådan gør du

  • 1

    Kødboller

    Rør kødet med salt og æg, og tilsæt løg, mel og peber. Rør mælk i farsen og lad den trække tildækket i køleskabet et par timer, eller til næste dag.
  • 2 Form farsen til små boller med en våd spiseske og læg dem forsigtigt i kogende saltet vand i 3-5 min.
  • 3

    Karrysauce

    Sautér løg, æbler, hvidløg og karry i smør. 
  • 4 Tilsæt hønsefond, mælk og fløde og lad koge op. 
  • 5 Jævn saucen med en smørbolle, blend og smag til med salt, peber og æblecidereddike. Læg kødbollerne i saucen og varm retten hurtigt igennem.
  • 6

    Smørbolle

    Rør blødt smør og mel sammen til en glat, luftig masse.
  • {{recipeDoneText}} Boller i karry

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier