Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Hak løg og hvidløg fint.
  • 2 Rør kødet til en fars med løg, hvidløg, rasp, æg, vand og krydderier og lad farsen hvile køligt, mens saucen laves.
  • 3 Hak løget og svits dem i olie i en gryde sammen med karryen.
  • 4 Rør melet i og spæd med bouillon.
  • 5 Tilsæt yoghurten og rør grundigt.
  • 6 Form farsen til små kødboller med en teske og put dem i saucen.
  • 7 Lad retten simre ca. 15 minutter med låg på, og rør forsigtigt af og til.
  • 8 Skær æblet i små tern og kom det i saucen.
  • 9 Smag til med salt og peber.
  • Så er det spisetid! Boller i karry

Opskriften er udviklet af