Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Pil løget og hak det fint.
  • 2 Rør kødet til en fast fars med de øvrige ingredienser og lad farsen hvile i køleskabet, mens saucen laves.
  • 3 Karrysauce: Pil og hak løget.
  • 4 Svits i en sauterpande løget i olie sammen med karry og spidskommen.
  • 5 Rør melet i og spæd med bouillon.
  • 6 Pisk yoghurten i.
  • 7 Form farsen til kødboller med en stor teske og kom dem i saucen.
  • 8 Lad dem simre faste på ca. 15 min under låg, ryst panden af og til.
  • 9 Riv æblet groft og kom det i saucen.
  • 10 Smag til med salt og peber og servèr med løse ris.
  • Så er det spisetid! Boller i karry

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier