Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Rør kødet med salt.
  • 2 Riv gulerod og løg.
  • 3 Rør ingredienser til farsen sammen.
  • 4 Form boller med en barneske og kog dem i letsaltet vand ca. 8 minutter.
  • 5 Tag dem op med en hulske og afdryp dem i en sigte.
  • 6 Varm olien i en gryde svits karry, finthakket løg og revet gulerod heri.
  • 7 Vend revet æblet i.
  • 8 Kom bouillon i.
  • 9 Kog saucen igennem nogle minutter under omrøring.
  • 10 Udrør melet i fløden og rør det i.
  • 11 Kog saucen igennem ca. 5 minutter under omrøring.
  • 12 Smag til med salt, peber, lime- eller citronsaft og lidt sukker.
  • 13 Du kan vælge at blende saucen helt jævn f.eks. med en stavblender.
  • 14 Kom bollerne i og varm retten igennem.
  • Så er det spisetid! Boller i karry

Tip

Ved at blende saucen helt jævn med en stavblender får den en flot farve og fin konsistens. Du kan selvfølgelig også bruge en almindelig blender eller foodprocessor. Pynt: persille eller frisk koriander. Tilbehør: løse ris gerne fuldkorns og dampede broccolibuketter.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier