Boghvedesalat med grillede gulerødder, fennikel og appelsin

Sprød topping af hakkede, ristede mandler og frisk persille

Sådan gør du

  • 1 Vend gulerødderne i olivenolie, spidskommen, salt og peber. Læg dem i en foliebakke eller lign. Gril dem over indirekte varme i ca. 20 min., til de er næsten møre og gyldne.   
  • 2 Kog imens boghveden i letsaltet vand efter anvisning på pakken. Hæld den herefter i en sigte, og skyl under rindende koldt vand. Lad den dryppe af.   
  • 3 Snit fenniklen i tynde skiver på et mandolinjern. Vend den med olie, appelsinskal og -saft (efter smag), sennep og koriander. Tilsæt boghvede, grillede gulerødder, og smag til med salt og peber.   
  • 4 Fordel salaten på et fad og drys med ristede mandler og persille.   
  • {{recipeDoneText}} Boghvedesalat med grillede gulerødder, fennikel og appelsin

Opskriften er udviklet af