Energiinformation

  • Protein 32.7 g.
  • Kulhydrater 65.8 g.
  • Fedt 39.1 g.
  • Energifor./ pers 727 kcal
  • Fedtenergi 47 %

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret i en gryde, lad det bruse op og når det er afbruset, så kom kødet i og vend det godt et lille minut. 
  • 2 Kom karry og 1 spiseskefuld salv ved. 
  • 3 Kom bouillon og piskefløde ved, læg låg på og lad det simre i en halv time. Rør i den undervejs, så du holder kødet fra bunden af gryden.
  • 4 Skær imens agurker og bananer i tern, fyld kokosmel, rosiner, syltet frugt og mandler i skåle. 
  • 5 Kog risene – læs på emballagen hvordan du gør. 
  • 6 Smag karryretten til med salt og peber.
  • 7

    Anretning

    Anret risene og den varme karry ret sammen med de 6 skåle med tilbehør.
  • {{recipeDoneText}} Børneristaffel

Opskriften er udviklet af