Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)

Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)

Mættende hovedret, som serveres med ris, quinoa eller godt brød til og en grøn salat.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær hvidløg, gulerod og bladselleri i tynde skiver og skær løg i tynde halvmåner.
  • 2 Varm 1 spsk. olie i en stor gryde eller sauterpande. Sautér hvidløg og løg i 1 minut.
  • 3 Kom gulerod og bladselleri ved og sautér yderligere et par minutter.
  • 4 Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, vand, krydderurterne, bønnerne, lidt salt og peber. Bring i kog og lad det lige koge igennem.
  • 5 Smag til med salt og peber og hæld i et ildfast fad. Bag tildækket i en 200° varm ovn i 50 min..
  • 6 Dryp evt. 3 spsk. olivenolie over retten inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lisbeth Tordendahl.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier